Hoe maak je een Landing Page voor Coupon Directory distributie

Het is mogelijk om een Coupon Directory via een landingspagina te verspreiden onder unieke gebruikers. Volg mijn voorbeeld om te zien hoe het moet

Laten we de Landing Page builder openen. Navigeer naar 'Distributie'. Open de Landing pages.

Druk op 'Create Landing Page' en selecteer een template. Ik gebruik de fiets in mijn voorbeeld. Je Landing Page builder wordt geopend.

Voor Coupon Directory distributie via de Landing Page hoef je geen formulier toe te voegen aan je Landing Page. Dus laten we het verwijderen uit dit voorbeeld.

Druk ergens bij de rode pijl (1). Een menu verschijnt. Druk op de vuilnisbak (2). Het formulier zal worden verwijderd.

Laten we nu een doorverwijzingsknop toevoegen aan de Landing Page. Open de module-tab en sleep de omleidingsmodule naar de Landing Page. Je kan het overal op je Landing Page plaatsen maar ik wil het recht onder mijn afbeelding.

Druk op of ergens in de buurt van de knop (1). Het redirectie menu verschijnt. Klik op 'Edit Redirection Button' (2)

Het menu van de omleidingknop verschijnt. Je kan de tekst van de knop wijzigen (1), de URL toevoegen waarnaar je mensen wil doorverwijzen (2) en selecteren hoe de pagina moet openen. (3)

Laten we snel de URL van de directory pakken die je wilt opnemen in je Landing Page. Zorg er eerst voor dat je je Landing Page opslaat. Navigeer nu naar de Directory builder en kopieer de URL van de directory die je aan je Landing Page wilt koppelen.

Laten we nu teruggaan naar de Landing Page builder om de URL van de Directory te koppelen aan de doorverwijzingsknop. Open de Landing Page builder en selecteer de Landing Page die we net hebben opgezet.
Druk nogmaals op bij de omleidingsknop en selecteer 'bewerk omleidingsknop'. Plak nu de URL van de Directory in het URL venster. Ik pas de tekst van de knop aan naar: proceed.

Op het tabblad 'layout' kan je de 'look and feel' van de redirection knop aanpassen.

Gefeliciteerd, je hebt met succes een landingspagina opgezet voor coupon directory distributie.

Bijgewerkt op: 04/05/2023