Kan ik de e-mail afzender aanpassen voor e-mails die via Coupontools worden verzonden?

Standaard worden de emails die vanuit ons platform worden verstuurd, verstuurd met afzender noreply@digicpn.com.

Alleen als je een eigen domein licentie heeft, zijn wij in staat om die email afzender aan te passen.

Een 3-staps domein verificatie is een vereiste stap om het eigendom van een domein te bevestigen

DKIM record

SPF record

E-mail verificatie

Stap 1 : DKIM record

Voeg een nieuw TXT record toe met de naam mandrill._domainkey.yourdomain.com
(vervang yourdomain.com door het domein dat u aan het opzetten bent).

De waarde voor het record moet de onderstaande waarde zijn.

""v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCrLHiExVd55zd/IQ/J/mRwSRMAocV/hMB3jXwaHH36d9NaVynQFYV8NaWi69c1veUtRzGt7yAioXqLj7Z4TeEUoOLgrKsn8YnckGs9i3B3tVFB+Ch/4mPhXWiNfNdynHWBcPcbJ8kjEQ2U8y78dHZj1YeRXXVvWob2OaKynO8/lQIDAQAB;""

Stap 2 : SPF record

Als je nog geen SPF record hebt, moet je er een toevoegen voor je domein. De waarde moet minimaal de volgende zijn als je alleen mail via Mandrill verstuurt voor dat domein:

""v=spf1 include:spf.mandrillapp.com ?all""

Stap 3 : E-mail verificatie

Om de eigendom van het domein te bevestigen, sturen wij een e-mail met een bevestigingslink naar het door jou opgegeven adres, dus je moet ervoor zorgen dat het domein inkomende e-mail kan accepteren. Het email adres voor het ontvangen van de bevestigingsemail moet something@yourdomain.com zijn.

Godaddy voorbeeld

Inloggen bij Godaddy

Ga naar overzicht domeinen

Klik op 'DNS' naast jouw domein

Klik op 'Toevoegen' en selecteer 'TXT record'

Host : mandrill._domainkey

TXT waarde: zie code voorbeeld hierboven

TTL: 1 uur

Klik op save en uw DKIM record is klaar.

Klik op 'Toevoegen' en selecteer 'TXT record'

Host : @

TXT waarde: v=spf1 include:spf.mandrillapp.com ?all

TTL: 1 uur

Klik op save en jouw SPF record is klaar

Zorg ervoor dat je e-mails kunt ontvangen op je domein

Informeer ons support team nadat deze stappen zijn voltooid en wij kunnen de domein afzender instellen in ons platform.

Bijgewerkt op: 04/01/2022