Artikelen over: Algemene platformvragen

Kan ik een ondersteuningschat (bijv. Intercom) integreren voor mijn subaccounts?

Je kan een livechat tool instellen in het dashboard om te chatten met uw subaccounts.
Om de livechat plugin in te stellen dien je het integratie script te laden.

Ga naar "White Label"

Open "Branding"

Ga naar "Derde partij app installatie"

Voeg de plugin code hier in

Geavanceerde integratie:

Sommige plugins kunnen automatisch de subaccounts aanvullen met de naam, email, gebruikersnaam etc.
In ons integratievoorbeeld hieronder kan je zien hoe je dynamische inhoud kunt doorgeven aan jouw integratiecode.

VOORBEELDCODE VOOR INTERCOM

Vergeet niet om de "app_id" te vervangen door je eigen intercom app ID!

``<script>
window.intercomSettings = {
app_id: "<REPLACE_HERE_YOUR_INTERCOM_APP_ID>",
name: "<SUBACCOUNT_NAME>",
email: "<SUBACCOUNT_EMAIL>",
company: "<SUBACCOUNT_COMPANY>",
username: "<SUBACCOUNT_USERNAME>",
expiry_date_at: <SUBACCOUNT_EXPIRYDATE>,
used_coupons: <SUBACCOUNT_USEDCOUPONS>,
available_coupons: <SUBACCOUNT_AVAILABECOUPONS>,
created_at: <SUBACCOUNT_CREATEDATE> };
</script>````

Bijgewerkt op: 04/01/2022