Waar kan ik de betaal status en laatste login van een subaccount controleren?

Volg onderstaande stappen om dit te controleren.

Navigeer naar de subaccount manager. In het menu onder 'White label' vind je 'Subaccount Manager' (1). Hier zie je een overzicht zoals hieronder getoond. In de eerste kolom zie je de 'Status' (2). Dit geeft de betaal status aan. Het is of 'Klant' of 'Trial account'. Een klant is een betalende gebruiker.

Navigeer naar de subaccount manager (1). In de vierde colom zie je 'Last Login' (2). Dit geeft aan wanneer een specifieke gebruiker de laatste keer heeft ingelogd.

Bijgewerkt op: 14/01/2022