Artikel über: Algemene platformvragen

Het Coupontools Affiliate programma - Hoe word ik een Coupontools Affiliate

Wist je al dat Coupontools een Affiliate Programma heeft waarmee je onze diensten kunt aanbevelen en geld kunt verdienen voor elke betalende klant die je doorverwijst? Ik zal je laten zien hoe het werkt.

Het affiliate programma is ook beschikbaar in USD en andere valuta's.

Waar kan ik het vinden?

Het bevindt zich op jouw Coupontools account in het linkermenu.

Hoe werkt het?

Het enige wat je moet doen is mensen zich laten registreren voor Coupontools via je persoonlijke doorverwijs-URL, De andere vereiste is dat de persoon die je doorverwezen hebt een betalende klant wordt. Je krijgt 20% commissie op de aankoop. Het verschilt van welk plan je verwezen klant gekocht heeft. Check het in de screenshot hierboven.

Hoe kan ik beginnen?

Eenvoudig. Je hoeft alleen je PERSOONLIJKE doorverwijzings-URL te delen. Je kan die URL delen via je website, blog, sociale media, app, e-mail,... Vanaf het moment dat de klant een aankoop doet, verdien je 20% commissie op hun aankoopbedrag. We voorzien ook enkele banners en marketingmateriaal om je persoonlijke referral URL te promoten.

Uitleg van het dashboard

1) Informatie over het affiliate programma. Je vind hier jouw persoonlijke URL en mogelijke commissie op een jaarabonnement.
2) Overzicht van de status van de mensen die je hebt doorverwezen. Op deze manier kan je ze zelf in de gaten houden.
3) Overzicht van alle verdiende en onbetaalde commissies.
4) Marketing Materialen die je kunt gebruiken om je persoonlijke referral URL te promoten
5) Algemene voorwaarden waar je mee akkoord gaat bij deelname.

Zijn er nog andere belangrijke dingen om in gedachten te houden?

Je verdient commissie zolang je doorverwezen klant zijn Coupontools abonnement blijft betalen. Op het moment dat ze stoppen, stopt jouw commissie ook.

Commissie worden alleen betaald indien boven 100€. We betalen via Stripe of PayPal.

Je dient een factuur te sturen naar 'sales@coupontools' met vermelding van de volgende elementen (afbeelding hieronder). Wij zullen dit verifiëren en uw commissie binnen 7 werkdagen betalen.

Het affiliate programma is ook beschikbaar in USD en andere valuta.