Hoe creer je een coupon die direct naar de validatie pagina gaat

Het is mogelijk om specifieke pagina's over te slaan in de coupon en onmiddellijk naar de validatie pagina te gaan. Ik toon je hier hoe je dat moet doen.

Open je coupon in de coupon bouwer.

Laten we de eerste pagina uitschakelen: de home page. Navigeer naar de 'home page' schakel deze uit.

Zorg ervoor dat je geen claim actie nodig hebt (1). Selecteer 'no action required' (2).

Nu gaan we naar de 'after claim page' (1). Schakel de 'skip to validation' optie aan. (2)

Als je nu je coupon opent, zal je merken dat je direct op de validatie pagina uitkomt.