Stap 1 - maak een subaccount aan

Ga in het configuratiescherm naar "subaccounts"

Maak een subaccount aan voor de klant en geef toegangsrechten voor statistieken.

Stap 2 - Verplaats een coupon naar een subaccount

Nadat je een subaccount hebt aangemaakt, kan je een bestaande coupon naar een subaccount verplaatsen. Ga naar "campagneoverzicht" en selecteer "acties" en "verplaatsen".

Stap 3 - login gegevens naar jouw subaccount sturen

Vanuit het subaccount-dashboard kan je een e-mail naar jouw subaccount met zijn login-gegevens sturen.

Stap 4 - beheer de toegangsrechten van jouw subaccounts.

In de subaccountmanager kan je je subaccount instellen.
Je kan een subaccount toestaan om alleen statistieken te bekijken of ook om campagnes te bewerken.