Hoe moet je de datum formaat wijzingen in je campagne

het is mogelijk om het formaat van de datum aan te passen voor iedere campagne individueel. Volg hier de stappen hoe je dit moet doen.

Open een campagne (coupon or voucher) in de sjabloon.

Navigeer naar de general settings. De optie datum formaat, staat juist onder de 'Timezone' instelling. Druk op de drop-down om de datum notatie te selecteren van je voorkeur.

Let op: Het formaat van de datum heeft effect op alle datum notaties van deze specifieke campagne. Ik heb ze hieronder opgelijst.

Save2 emails

Claim, validate en klanten mails

Claim pagina

Validation pagina

After validation pagina

In het algemeen, alle datums die getoond worden in die campagne en in de communicatie hiervan.