Hoe verander ik de status van mijn campagne van 'Example' naar 'Active' ?

Er zijn 2 methodes om deze status te veranderen.

In de 'Campaigns' pagina, kan je een lijst van campagnes terug vinden die je hebt gecreëerd.
Klik op 'Actions', selecteer 'Example' en een pop-up verschijnt.

Klik op de tekst 'Test campaign' en er verschijnt een drop down lijst. Klik op 'Active' om de status te veranderen.

Je kan de status van je campagne ook in de coupon sjabloon veranderen.

Aan de linkerkant van je scherm zie je 'Launch'.
Klik hierop en je kunt de coupon status veranderen van 'Example' to 'Active'.