Artikel über: Algemene platformvragen

Hoe verwijder ik de 'Powered by Coupontools' van mijn coupon?

Dit is alleen mogelijk als je een Zilver of Goud abonnement heeft.

Bekijk de video om te leren hoe je de Powered by instellingen van jouw coupon kunt bewerken.

Stap 1:
Aan de linkerkant van uw coupon builder, ga naar Algemene Instellingen

Als je helemaal naar beneden scrolt, zie je 'Powered by name:'

Bij "Powered by name", verwijder de tekst 'coupontools'

Als je opslaat, zul je zien dat er geen tekst meer op je coupon staat, behalve de 'terms & condition' tekst

OPMERKING: Je kan jouw eigen bedrijfsnaam bij de Powered By zetten, als je dat wilt.