Artikel über: Algemene platformvragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik het resetten?

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, ga je naar https://www.controlpanel.center/. Daar zie je 'Wachtwoord vergeten ?', klik op de link en vul je gebruikersnaam en e-mail in.

Als je op de knop 'Verzenden' klikt wordt er binnenkort een e-mail naar je gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt om te registreren.

Klik op de link in de e-mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen

Stel je nieuwe wachtwoord in en je bent klaar om te gaan!

(OPMERKING: Je wachtwoord moet een kleine letter, een hoofdletter, een cijfer en minimaal 8 tekens bevatten)