Is er ooit de toegang tot een coupon geweigerd terwijl deze melding verscheen? Dan heb je waarschijnlijk de 'Single-use coupon mode' geactiveerd. Ik toon je hier hoe je dit kunt uitschakelen!



Je hebt de exacte toegang URL van de coupon nodig. Het voorkomt dat je coupon meerdere keren door dezelfde persoon gebruikt wordt.

Hoe schakel ik deze optie uit?

1) SNELLE OPLOSSING
Open de specifieke coupon in je coupon sjabloon. Ga naar de advanced settings. (1) Scroll helemaal naar onder. Daar vind je de 'enable single-use coupon mode' (2).



Als deze aan staat, zal, bovenstaande melding verschijnen. Je coupon is beschermd en je hebt de correcte toegangslink nodig om toegang tot je coupon te krijgen.
Als deze uit staat, dan betekent het dat je coupon 'multi-use' is. Gebruikers kunnen deze dan gebruiken op verschillende apparaten.

2) UITGEBREIDE OPLOSSING

Open de coupon sjabloon van deze specifieke coupon. Navigeer naar 'Launch' (1). Je moet weten dat je eerst de coupon moet activeren om toegang te krijgen tot de single-use codes. (2) In de laatste rij vind je de 'single-use codes' (3). Klik hierop.



Onderstaande pagina opent zich. Hier kan je veranderen tussen multi-use of single-use coupons. Verander het naar multi-use en de 'dit is een beschermde coupon' melding zal verdwijnen.



Voor toegang tot de single-use codes / single-use coupon mode integratie, heb je silver of gold licentie nodig.
War dieser Beitrag hilfreich?
Stornieren
Danke!