Artikel über: Coupons

Ik wil het aantal claims of validaties van mijn coupon beperken. Is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk.
Als je de het aantal claims of validaties wilt beperken, ga je naar 'Algemene instellingen' in je coupon sjabloon.

(OPMERKING: Dit is enkel mogelijk als je een Silver of Gold licentie hebt)

ALS JE AAN HET TESTEN BENT IN HET VOORBEELDSCHERM, ZULLEN HET AANTAL CLAIMS EN VALIDATIES MEETELLEN ALS JE DE STATUS VAN JE COUPON VERWISSELT VAN VOORBEELD NAAR ACTIEF.
WIJ RADEN DAAROM AAN OM JE COUPON TE KOPIËREN. EEN OM TE TESTEN EN DE ANDERE OM ACTIEF TE GAAN. ZO VOORKOM JE DAT ER PROBLEMEN OPDUIKEN TIJDENS JE CAMPAGNE.

Hoe moet je dit doen:
Als je helemaal naar onder scrolt, zie je 'Beperk het aantal claims of validaties' staan.


Hier kan je het maximum aantal claims of validaties instellen.

BijvoorbeeldAls je 50 claims hebt ingesteld, betekent het dat er in totaal 50 klanten de coupon kunnen claimen. Eenmaal het maximum aantal is bereikt, heeft niemand anders meer zijn coupon claimen.

Als je 50 validaties hebt aangeduid, dan betekent dit dat er een onbeperkt aantal klanten de coupon kan claimen. Maar dat enkel de eerste 50 klanten hun coupon kunnen valideren. De rest van de klanten zijn dan te laat om hun coupon te valideren.

Je kunt ook een tekst instellen zodat je klanten weten hoeveel coupons er nog over zijn om geclaimd of gevalideerd te worden.

Zie onderstaande foto's:

ALS JE AAN HET PROBEREN BENT IN HET VOORBEELDSCHERM, ZULLEN HET AANTAL CLAIMS EN VALIDATIES MEETELLEN ALS JE DE STATUS VAN JE COUPON VERWISSELT VAN VOORBEELD NAAR ACTIEF.
WIJ RADEN DAAROM AAN OM JE COUPON TE KOPIEREN. EEN OM TE TESTEN EN DE ANDERE OM ACTIEF TE GAAN. ZO VOORKOM JE DAT ER PROBLEMEN OPDUIKEN TIJDENS JE CAMPAGNE.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!