Artikel über: Algemene platformvragen

Kan ik de inlogpagina voor mijn klanten aanpassen?

Ja, je kan het logo, de kleuren en de achtergrondafbeelding van de loginpagina aanpassen.

Hoe kan ik de achtergrondafbeelding van de loginpagina aanpassen?

- Ga naar "White label".
- Ga naar "Branding" en klik op het tabblad "Aanpassen loginpagina" (lay-out instellingen).
- Upload jouw eigen achtergrondafbeelding.

Hoe kan ik het logo van de loginpagina aanpassen?

Het logo op de loginpagina wordt in het controlepaneel en in de e-mails weergegeven.
- Ga naar White Label en selecteer "Branding".
- Klik op het tabblad "Logo".

Hoe kan ik de login pagina kleuren schema updaten?

De login pagina kleuren zijn dezelfde knop kleuren als je hebt ingesteld voor uw controlpanel.
- Ga naar "White Label" en selecteer "Branding".
- Ga naar "Kleurenschema".

Hoe kan ik de login pagina URL updaten?

Je kan de login pagina op jouw eigen domeinnaam installeren als je een aangepaste domein licentie heeft.

Voorbeeld: