Ja, je kan het logo, de kleuren en de achtergrondafbeelding van de loginpagina aanpassen.

Hoe kan ik de achtergrondafbeelding van de loginpagina aanpassen?

- Ga naar "White label".
- Ga naar "Branding" en klik op het tabblad "Aanpassen loginpagina" (lay-out instellingen).
- Upload jouw eigen achtergrondafbeelding.

Hoe kan ik het logo van de loginpagina aanpassen?

Het logo op de loginpagina wordt in het controlepaneel en in de e-mails weergegeven.
- Ga naar White Label en selecteer "Branding".
- Klik op het tabblad "Logo".

Hoe kan ik de login pagina kleuren schema updaten?

De login pagina kleuren zijn dezelfde knop kleuren als je hebt ingesteld voor uw controlpanel.
- Ga naar "White Label" en selecteer "Branding".
- Ga naar "Kleurenschema".

Hoe kan ik de login pagina URL updaten?

Je kan de login pagina op jouw eigen domeinnaam installeren als je een aangepaste domein licentie heeft.

Voorbeeld: