Artikel über: Algemene platformvragen

Kan ik een geldigheidsduur instellen nadat de klant zijn coupon heeft geclaimd?

Elke coupon heeft een vaste vervaldatum.
Door een "geldigheidsduur na claim" te gebruiken kan je de vervaldatum verschuiven op basis van de gebruikersinteractie.

Voorbeeld gebruikCreëer urgentie om conversies en verkopen te verhogen.

In het digitale tijdperk zijn customer journeys complex. Het koopproces slingert tussen meerdere kanalen en apparaten. Het is zelden lineair.

Bovendien is de weg naar de aankoop vaak lang. Met zo'n breed aanbod en zo veel verschillende prijzen, kunnen klanten er dagen, weken of zelfs maanden over doen om opties te onderzoeken.

Door elementen toe te voegen aan de klantervaring die urgentie creëren, gaat alles sneller. Het zet mensen die overwegen een aankoop te doen, ertoe aan dit nu te doen, om te voorkomen dat ze iets missen.

Strategisch gebruik van urgentie stimuleert aankopen van impulsieve en frequente kopers. Het kan zelfs vraag genereren die leidt tot verkopen die anders misschien niet hadden plaatsgevonden.

Met deze functie kan je een campagne opzetten waarbij de consument een korting krijgt en die aanbieding slechts gedurende een bepaalde tijd beschikbaar maken (bijvoorbeeld tot het einde van de dag, het einde van de maand of slechts enkele uren). Je kan ook een countdown timer tonen.

Hoe stel ik het in?Zo stel je een vervaldatum in nadat de klant zijn coupon geclaimd heeft

1: ga naar 'Na Claim' op uw coupon builder2: Op die pagina zul je zien dat er een optie is die zegt 'Geldigheidsduur na claim'. Daar kunt u kiezen tussen 'tot coupon vervalt' en '12 maanden'

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!