Hoe toon ik unieke promo codes / eigen geïmporteerde validatie codes in mijn coupon?

Om unieke promo codes te tonen op je validatie pagina van je coupon, Moet je naar 'Validation Methods' in de 'After Claim' sectie van je coupon sjabloon gaan en 'Display your own imported validation codes' aanzetten.

Een knop zal er vlak naast verschijnen waar je de unieke codes kunt uploaden en beheren.

Klik op deze knop en je zal doorverwezen worden naar de volgende pagina.

Klik nu op '+ import' en noteer de codes manueel (let op dat je per regel maar 1 code noteert), of upload je unieke codes met een .txt file.

Eenmaal je deze codes hebt geupload, klik je op 'Go Back' en je wordt terug gestuurd naar je coupon sjabloon.

Je zult al direct een unieke promo code zien op de telefoon simulator van je coupon sjabloon. Dit om je een idee te geven van hoe het eruit gaat zien op de uiteindelijke coupon van je klanten.
Unieke promo codes kunnen ook gecombineerd worden met een barcode.

Als je dit wil combineren met jouw POS systeem, dan moet je werken met API . Door onze digitale coupons te integreren in jouw POS systeem, is het mogelijk om je mobiele coupons hierin te verwerken en ze te valideren na gebruik.

Coupontools ondersteunt geavanceerde JSON rest API. De Coupontools platform zal dan automatisch een unieke validatie code toekennen aan elke verdeelde coupon.

Connecteer je POS systeem met de Coupontools API om je digitale coupons te valideren.

Om deze oplossing op te zetten, moet er wel development werk gedaan worden door je POS leverancier. Wij begeleiden je hier uiteraard bij.

Bijgewerkt op: 29/12/2021