Hoe moet je een (flexibele) startdatum instellen voor je coupon?

Het is mogelijk om een vaste of flexibele startdatum in te stellen voor je coupon. Dit is de datum wanneer je coupon beschikbaar wordt. Als gebruikers voor deze startdatum op je coupon komen, zal het volgende scherm getoond worden. Hier krijgen ze de mogelijkheid om een email notificatie te ontvangen wanneer de coupon beschikbaar is.

Het is een vaste datum in de toekomst.

Open de coupon in je coupon sjabloon. Klik op 'general settings' (1) en scroll naar beneden. Schakel de startdatum in en stel 1 in (2). Je kan het bericht personaliseren (3) gebruikers zien dit wanneer ze je op je coupon komen voor de startdatum.

De flexibele startdatum wordt bepaald wanneer de gebruiker de eerste interatie maakt. Bijvoorbeeld, als je een flexibele startdatum voor 4 uur instelt, dan wordt je coupon beschikbaar 4u nadat de gebruiker voor de eerste keer een interactie met je coupon heeft gehad.

Open je coupon in de coupon sjabloon. Klik op general settings (1) en scroll naar beneden. Schakel de flexibele startdatum in en stel deze in (2). Je kan het bericht personaliseren (3) Gebruikers zie dit wanneer ze op je coupon komen voor de startdatum.

Bijgewerkt op: 10/01/2022