Hoe stel je een (flexibele) vervaldatum in voor je coupon?

Alle digitale campagnes gemaakt met Coupontools, zouden een vervaldatum moeten hebben voordat deze live gaan. Volg mijn instructies om een (flexibele) vervaldatum in te stellen.
Er zijn 3 types vervaldatums: 1) de vaste vervaldatum, 2) de flexibele vervaldatum, 3) de vervaldatum nadat de claim voltooid is.

De campagne wordt onbeschikbaar na deze datum. De klanten kunnen hun coupon niet meer inwisselen.

Ga in de coupon sjabloon van je gewenste coupon. Navigeer naar de 'general settings' (1). Scroll helemaal naar beneden in de general settings tab. (2) Stel een vervaldatum in de toekomst in. Hierdoor zal de coupon onbeschikbaar zijn na deze specifieke datum.

Een flexibele vervaldatum en een vaste vervaldatum werken anders. Een flexibele vervaldatum wordt gebaseerd op wanneer iemand de digitale coupon voor het eerst geopend heeft. Bijvoorbeeld: Ik stel een flexibele vervaldatum in voor de coupon voor 1 maand. Als de gebruiker de coupon op 1 mei opent, vervalt de coupon 1 maand later op 1 juni.

De flexibel vervaldatum optie is op aanvraag. Contacteer support om toegang te vragen.

Eenmaal je de toegang tot deze optie hebt gevraagd, zal je dit terug vinden in je general settings (1) Vlak onder de vaste vervaldatum. (2) Selecteer wanneer de campagne moet vervallen nadat de gebruiker deze voor het eerst heeft geopend.

De 'vervaldatum nadat de claim voltooid is', is ongeveer gelijk de flexibele vervaldatum. De coupon blijft voor een specifieke tijd (die je ingesteld hebt) geldig nadat de gebruiker de claim actie voltooid heeft.
Bijvoorbeeld: Ik stel een validatie tijd in van 1 maand. Dus de persoon heef dan 1 maand om zijn coupon in te wisselen. Na die maand, is de coupon verlopen en ongeldig.

Open de coupon sjabloon van je coupon en navigeer naar de 'after claim' settings tab. Selecteer hoe lang de persoon tijd heeft om zijn coupon in te wisselen nadat de claim methode vervolledigd is.