Hoe verander ik de status van mijn campagne van 'Example' naar 'Active' ?

Er zijn 2 methodes om deze status te veranderen.

In het campagneoverzicht

In de 'Campaigns' pagina, kan je een lijst van campagnes terug vinden die je hebt gecreëerd.
Klik op 'Actions' en zweef met de muis over 'Status'. Een extra lijst zal verschijnen. Hier kan je 'Active' selecteren.

In de coupon bouwer

Je kan de status van je campagne ook in de coupon bouwer veranderen.

Aan de linkerkant van je scherm zie je 'Launch'.
Klik hierop en je kunt de coupon status veranderen van 'Example' to 'Active'.

Bijgewerkt op: 28/03/2023