Kan Coupontools digitale campagnes/coupons ontwerpen voor mij? Hoe werkt dit?

Het is mogelijk om onze grafische vormgever Dena in te huren, om geweldige digitale campagnes te laten creëren voor jou.

Als je op zoek bent naar mooie campagne designs, kan je een order plaatsen. Dit doe je zo: Log in je Coupontools account druk op 'add order' in je dashboard.
Een andere optie is door contact met ons op te nemen en bezorg ons alle benodigde details omtrent je digitale campagne.

Zo werkt het:

Nieuwe builder

Wat informatie over welke details we nodig hebben voor het design:

Welke idee heb je?
Bezorg ons een gedetailleerde beschrijving van je campagne setup, het verloop en doelstellingen. Zo kan Dena het grote geheel van je campagne beter begrijpen.

Selecteer uw distributie methode:
De meeste distributie methodes hebben verschillende visuals en teksten nodig. Je moet eerst selecteren hoe je jouw digitale campagne gaat verdelen. Dan bezorg je ons de benodigde teksten en visuals.

Campaine benodigdheden.
Selecteer welke type campagne je wilt. Bezorg ons alle benodigde details zoals afbeeldingen, logo's en teksten.

Selecteer je bewaar methode:
Bewaar methodes zijn niet vereist. Als je de gebruikers de kans wilt geven om jouw campagne te bewaren, moet je aangeven welke bewaar methodes je toelaat.

Selecteer je validatie methode:
Geef aan hoe je de coupons wilt valideren. Validatie widget (unieke code), op mobiele apparaten (paswoord) validatie, or QR code validatie. Als je 1 van de 2 laatste opties selecteert, zal er een nieuw venster verschijnen waar je een master paswoord moet ingeven om de campagnes te valideren.

Inwissel locaties:
Voorzie details over de deelnemende locaties. Wees zo accuraat mogelijk. We hebben het adres, email adres, openingsuren, website URL, telefoonnummer zeker nodig. Als je meerdere locaties gebruikt, is het mogeijk om een unieke paswoord per locatie in te stellen.

Prijzen:
Dit scherm, verschijnt enkel als je gekozen hebt voor een gamified coupon design. Specifieer het aantal prijzen, de kansen, maximum winners, teksten voor de prijzen. Voeg ook de prijs afbeeldingen bij aub in onderstaande scherm (extra campagne informatie).

Iets anders wat Dena moet weten?
Upload afbeeldingen, ideëen en/of een overzicht over de campagne doelsteling/verloop hier. Upload in het kort alles dat van pas kan zijn voor onze grafisch ontwerper Dena.

Vermoedelijke kostprijs:
Dit is de vermoedelijke kostprijs van de campagne, gebaseerd op you noden die je hebt aangegeven.

Enige vragen of onduidelijkheden wanneer je het formulier aan het invullen bent? Neem contact op met ons support team!

Bijgewerkt op: 04/07/2022