Kan ik het aantal keer openen / gebruiker interacties limiteren voor een coupon?

Dit is mogelijk. Onze facturatis is gebaseerd op gebruiker interacties. We geven dus volledige controle over hoe je deze wilt gebruiken. Ik toon je hier hoe je een limiet moet instellen op het aantal keer geopend.

Deze optie is op aanvraag! Neem contact op met ons support team om dit in te schakelen voor je account.

Waarom zou je dit doen?

Om te voorkomen dat jij, of de klanten waarvoor je campagnes lanceert, over het maximum aantal gebruiker interacties komt die in je prijs pakket zijn inbegrepen.

Hoe stel je dit in?

Open een coupon in de coupon sjabloon. Navigeer naar general settings (1) en scroll naar beneden tot je de volgend optie ziet 'Limit user interactions (opens) for the entire campaign.'

Wanneer je dit hebt ingeschakeld, zal het volgend scherm verschijnen. Voeg het maximum aantal user interacties in dat je campagne niet mag overschrijden. Ik voer 1000 in als maximum. Je kunt ook je email adres invoeren als je op de hoogte gebracht wilt worden wanneer het limiet bereikt wordt.

Super! Je hebt een user interactie limiet ingesteld voor je coupon. Deze instelling is hetzelfde voor vouchers.

Wat wordt beïnvloedt door deze beperking?

Het beïnvloedt nieuwe deelnames. Als het limiet bereikt wordt, krijgen nieuwe gebruikers geen toegang meer tot deze coupon. En het beïnvloedt de gebruiker niet die deze coupon al geopend, geclaimd en/of gevalideerd heeft.

Bijgewerkt op: 10/01/2022