Prijs pakketen instellen voor je subaccounts

Het is mogelijk om voorgedefinieerde prijs pakketten, met verschillende opties, in te stellen. Het is zeer belangrijk dat je nadenkt over welke opties en toegangen je wilt geven, omdat je hierop je prijs gaat baseren. Ik toon je hoe het moet.

Klik op 'subaccounts' (1) en selecteer 'payment settings' (2). Klik dan op 'Create packages' (3).

Klik op de groene 'plus knop' (3) om je eerste pakket te maken. Het venster hieronder verschijnt.

General settings

1) Pakket naam: Kies een naam voor je pakket. Dit zal zichtbaar zijn voor je subaccount.
2) Pakket kleur: Selecteer de kleur voor je pakket. Klik op het venster voor de kleur en verander deze.
3) Prijs per maand: Configureer de prijs van het pakket per maand. Het wordt afgebeeld in dezelfde valuta als je hoofdaccount.
4) Pakket zichtbaar voor klanten: Schakel dit in als je wilt dat de pakketten getoond worden aan je subaccounts. Indien je dit niet doet, kan de subaccount hier alleen toegang tot krijgen als je dit pakket toewijst aan hun.
5) Maximum actieve campagnes: Schakel 'active campaigns' in om een limiet in te stellen op het aantal actieve campagnes dat een subaccount kan hebben. Als je dit niet activeert, kan de subaccount ongelimiteerd actieve campagnes maken.
6) Maximum user interactions per month: Your account (admin account) is billed for the number of user interactions. Thanks to this feature you can make sure that your subaccounts don't exceed the number of interactions included in your admin account's package. Enable the feature and set up a predefined number of user interactions included in the package. If the feature is disabled, the subaccount can use unlimited user interactions per month.
7) Bouw type: Selecteer als een subaccount toegang heeft to de 'text-only builder', 'lite builder' of 'advanced builder'. de 'text-only builder' zorgt ervoor dat de subaccount enkel toegang heeft tot het veranderen van de teksten, getoond in de coupon. Hier vind je meer informatie over het verschil tussen de 'lite' en 'advanced builder': Wat is het verschil tussen de Lite en Advanced coupen builder?
8 ) Templates: selecteer als een subaccount toegang heeft tot de beschikbare templates, alleen de Coupontools templates of alleen je eigen ontworpen templates. Zorg ervoor dat je jouw coupons instelt als een template. Zo doe je dit: Hoe bewaar ik mijn coupon als template?

Opties

Nu is het tijd om de opties en toegangen te configureren die inbegrepen zijn in het pakket. Dit doe je zo.

Coupon/Voucher/Directory instellingen:
Creëer: Mogelijkheid om coupons/vouchers/directories te maken vanaf nul.
Bewerk: Mogelijkheid om coupons/vouchers/directories die toegewezen zijn aan je subaccount, te bewerken.
Verwijder: Mogelijkheid om coupons/vouchers/directories te verwijderen uit het overzicht.
Statistieken: Mogelijkheid om de statistieken en prestaties van de coupons/vouchers/directories te controleren.
Exporteren: Mogelijkheid om de statistieken naar een CSV file te exporteren.

Voor coupons is er ook nog een andere optie, 'Gamified Coupons'.

Gamified coupons: Als dit ingeschakeld is, kan je selecteren welke gamified coupon types er in het pakket inbegrepen zijn. Indien uitgeschakeld, zullen enkel de gewone coupons beschikbaar zijn.

Dashboard instellingen:
Validatie widget: Schakel dit in zodat jouw subaccounts hun campagnes kunnen valideren met de validatie widget.
Validatie app: Schakel dit in zodat jouw subaccounts hun campagnes kunnen valideren met de validatie app.
Instellingen pagina: Schakel dit in zodat jouw subaccounts hun bedrijfsinformatie kunnen zien, en aanpassen. De instellingen pagina zal afgebeeld worden als een knop in het menu.
Support formulier: Indien ingeschakeld, kunnen je subaccounts je contacteren door een support formulier in te vullen. De support optie zal getoond worden als een knop in het menu.
Toon het aantal campagnes: Indien ingeschakeld, kunnen je subaccounts het aantal actieve campagnes bijhouden. Dit wordt getoond in hun dashboard.
Toon het aantal gebruiker interacties: Indien ingeschakeld, kunnen je subaccounts hun gebruikte gebruiker interacties bijhouden. Ook dit wordt getoond in het dashboard.
Wekelijkse email rapport: Indien ingeschakeld, ontvangen de subaccounts elke week een email rapport over alle activiteiten in zijn account.

Optie Lijst:

Eenmaal je de beschikbare opties en toegangen hebt ingeschakeld, is het tijd voor een meer gedetailleerde beschrijving aan de subaccount te bezorgen. Zorg ervoor dat je een omschrijving definieert wat meer informatie geeft over de opties die inbegrepen zijn in het pakket. Zorg er ook voor dat je meer informatie bezorgt over de verschillende lancering (distributie) methodes en integraties, inbegrepen in het pakket.

Voorbeeld:

Lancering & integratie
Dit zijn de verschillende distributies die je inbegrepen hebt in je pakket. Hiermee kan de subaccount zijn digitale campagnes uitsturen. Je kunt gewoon heel simpel de opties voor het pakket in- of uitschakelen. Alle opties hebben dezelfde work flow als de opties in je hoofdaccount. Meer informatie over de verschillende lancering methodes de setup, vind je in dit artikel: Hoe een digitale coupon lanceren/verdelen

Goed gedaan! Je hebt nu je pakket geconfigureerd.

Bijgewerkt op: 25/09/2023