Artikel über: White Label & Subaccounts

Setup guide: Wat je moet doen vooraleer je onze software begint door te verkopen

Als je dit artikel leest, overweeg je om de Coupontools software onder je eigen merknaam door te verkopen! Geweldig! Je zult er zeker plezier aan beleven! Ik zal je stap-voor-stap uitleggen wat je moet doen zodat je klaar bent om te beginnen met doorverkopen!

Houd in gedachten dat je het platform alleen kunt doorverkopen als je een actieve zilveren of gouden licentie hebt.

Rebrand het platform

Ten eerste, laten we ervoor zorgen dat als je het platform doorverkoopt dat er geen Coupontools connectie meer zichtbaar is! Hier is hoe je dat moet doen:
https://help.coupontools.com/en/article/how-to-whitelabelrebrand-the-coupontools-platform-1ffkksk/

Beheer de instellingen. (OPTIONEEL maar aanbevolen)

Als admin account heeft u de mogelijkheid om een introductie pagina, inhoudspagina en een contact pagina te tonen. Het is ook mogelijk om app-installaties van derden toe te voegen. Hier is er meer informatie over.
https://help.coupontools.com/en/article/manage-white-label-settings-1n601yr/

Pakketten instellen

Laten we nu een pakket configureren. U kunt ofwel een specifiek pakket toewijzen aan een subaccount of de subaccount zelf laten kiezen tussen uw pakketten. Hier is hoe u de packages kunt instellen.
https://help.coupontools.com/en/article/set-up-pricing-packages-for-your-subaccounts-1btfsle/

Configureer betalingsinstellingen

Alle betalingen worden gedaan via Stripe. Om uw betalingsinstellingen te configureren, moet u uw Stripe-account aanmaken of verbinden met Coupontools. Vervolgens kunt u uw pakketten overbrengen naar Stripe.
https://help.coupontools.com/en/article/configure-payment-settings-for-packages-az9rqb/

KORTING: https://help.coupontools.com/en/article/set-up-a-discount-for-a-package-for-your-subaccounts-ha8ssq/

Registratieformulier instellen of subaccount handmatig aanmelden

https://help.coupontools.com/en/article/how-can-i-register-subaccounts-on-the-platform-163t3rm/