Kan ik mijn eigen lokale betaalprovider installeren om betalingen te accepteren in coupons?

Ja dit kan.
You can see below how that works:

1)
Creëer een coupon en selecteer bij claim methode "make a payment".
Selecteer als betaalmethode: "custom URL".

2)
Vul hier de URL in van waar je jouw eigen betaal integratie wilt ontwikkelen.
Voorbeeld: https://www.yourdomain.com/pay.php

3)
Consumentenbeeld:
De klant opent de coupon en op de betaalpagina zullen wij de coupon naar jouw URL doorsturen.

Voorbeeld:
Coupon url: digicpn.com/p/abcdef/ab12de34fg56gh89
Note: We geven hier de unieke couponsessie-ID door in de URL. Example: https://www.yourdomain.com/pay.php?coupon=abcfef&couponid=ab12de34fg56gh89

4)
Je kan nu het betalingsproces installeren op je pagina.
Na een succesvolle betaling, kan je een API call maken om ons platform te informeren dat de coupon sessie ID betaald is geweest.

API ENDPOINT:
https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks&action=updatesession
Je moet de operation=CLAIM methode doorgeven. Een succesvolle betaling is gelijk aan een geclaimde coupon.
Optioneel kan je er custom velden (customfield1 totcustomfield7) bij plaatsen om extra informatie te verzamelen (bijvoorbeeld: unieke betaal referentie, betaal methode, enz.).

Notitie : Je kan je API credentials terug vinden in je account (integrations -> API)

Nadat je de API call gemaakt hebt, kan je terugkeren naar de coupon URL. Bijvoorbeeld: digicpn.com/p/abcdef/ab12de34fg56gh89
De klant zal zien dat de coupon betaald is en hij kan deze dan bewaren of inwisselen.

5)
Resultaat: De klant heeft exact dezefde flow als onze integratie betaal methodes (PayPal/Stripe), maar verwerkt door je eigen betaalprovider.
De flow om te bewaren of inwisselen van je coupon is juist hetzelfde.

Bijgewerkt op: 06/01/2022