Artikel über: Algemene platformvragen

Wat is het verschil tussen codes voor eenmalig gebruik en validatiecodes?

Het belangrijkste verschil is dat codes voor eenmalig gebruik bedoeld zijn voor een veilige en unieke verspreiding, terwijl validatiecodes bedoeld zijn voor een veilige validatie.

Codes voor eenmalig gebruik

"Single use" beveiligingsmodus.
Codes voor eenmalig gebruik hebben een unieke coupon-URL voor elke consument. bv. digicpn.com/p/abcdef/1234567890
Deze coupons zijn alleen toegankelijk via de volledige URL en kunnen maar één keer worden gevalideerd.
Deze codes voor eenmalig gebruik hebben niets te maken met validatie, maar met distributie.

Er zijn 4 manieren om met single-use codes te werken

Landing Page Integratie

De landingspagina distributie methode vereenvoudigt de aanpak. Schakel de single-use modus in voor uw coupon en de landingspagina wijst automatisch unieke single-use toegangs-URL's toe voor elke gedistribueerde coupon. Kijk eens naar het artikel voor meer informatie.

Code generator voor eenmalig gebruik

Deze functie bevindt zich op het tabblad integraties of in de lanceringssectie van jouw coupon. Je kan batches van 10 000 unieke single-use coupon codes genereren die je kan exporteren naar een CSV-bestand. Lees het bestand voor meer informatie over de setup.
Hou er rekening mee dat de single-use code generator een functie is op aanvraag. Neem contact op met het support team om toegang te vragen.

SMS

Stuur coupons voor eenmalig gebruik via SMS. Voeg gewoon de coupon toe aan jouw bericht en een unieke single-use toegang URL wordt automatisch gegenereerd voor elke ontvanger.

Directory

Het is mogelijk om single-use coupons te publiceren in een coupon directory. Meer informatie over de opzet vind je hier.

De Directory is alleen beschikbaar in het zilver of goud pakket

Validatie codes

Je kan importeren of genereren validatie codes die worden weergegeven op de coupon. De kassier voert de unieke code in in zijn validatie app of widget voor een succesvolle validatie. Meer informatie over de setup!