Wat is het verschil tussen 'single-use' en 'multi-use' coupons?

Het verschil tussen single-use en multi-use coupons is een van de meest gestelde vragen. Ik zal het verschil tussen deze twee uitgebreid uitleggen in dit artikel.
The difference between single-use and multi-use coupons is one of the most frequently asked questions. I'll carefully explain the difference between single-use and multi-use coupons in this article.

Digitale single-use coupons zijn, gelijk de naam al zegt, bedoelt voor 1 enkel gebruik. De klanten kunnen deze maar 1 keer gebruiken.

Dit is hoe een single-use coupon er uitziet: (Het is gewoon een voorbeeld van de URL formaat)
https://digicpn.com/p/1a2b3c/d7b6ysd9kbjg9pykiy3qb -> de index is al gedefinieerd. De coupon is enkel beschikbaar met deze URL.

Single-use is enkel beschikbaar in Silver en Gold licentie.

Voordelen:
Klanten kunnen enkel de coupon gebruiken als ze de volledige URL hebben. Indien ze dat niet hebben, geraken ze niet in de coupon.

De Coupon kan gedeeld worden, maar deze kan slechts 1 keer gebruikt worden. Bijvoorbeeld: als iemand de coupon gedeeld heeft met een vriend, dan kan maar 1 iemand van hun deze claimen/valideren.

Multi-use coupons zijn afhankelijk van cookies terwijl een single-use coupon ALLEEN toegankelijk is via de juiste URL.

Mogelijkheden die je niet kan gebruiken bij een single-use coupon
Je kan de singel-use coupon niet resetten na validatie.

Het is niet mogelijk om een Facebook claim methode toe te passen.

Het is niet mogelijk/aangeraden om deze te verdelen via: website pop ups, website integratie, social media

Het is niet mogelijk om de Share settings aan te passen.

Hoe kan ik de single-use coupons verdelen?
https://help.coupontools.com/nl/article/how-to-launch-single-use-digital-campaigns-via-my-landing-page-9ml8et/

https://help.coupontools.com/nl/article/how-do-i-send-a-single-use-sms-coupon-to-a-group-of-receivers-16x64s7/

https://help.coupontools.com/nl/article/how-can-i-limit-one-coupon-per-email-receiver-only-4rowde/

https://help.coupontools.com/nl/article/how-to-publish-single-use-coupons-in-a-coupon-directory-dae3wn/

https://help.coupontools.com/nl/article/how-to-distribute-single-use-coupons-via-the-mobile-marketing-kiosk-8u7mbc/

Single-use code generator (Minimum silver licentie + ook op aanvraag)

Multi-use coupons zijn ook bedoeld voor single-use, maar zijn niet 100% waterdicht. Deze 'multi-use' coupons zijn afhankelijk van een coukie waardoor mensen dit zouden kunnen vervalsen.

Zo ziet een multi-use coupon URL eruit: (het is gewoon een voorbeeld van de URL formaat)
https://digicpn.com/p/1a2b3c/123458abcdef -> Het laatste gedeelte is gegenereerd voor elke gebruiker.

Niet 100% fraude bestendig?
Browser cookies kunnen verwijderd worden.

Klanten kunnen de coupon op verschillende apparaten gebruiken.

Ze kunnen de coupon incognito gebruiken.

Ze kunnen deze coupon delen met hun vrienden.

Voordelen?
Je kan de coupon delen op social media.

Welke mogelijkheiden kan je niet gebruiken bij een multi-use coupon?
Single-use coupon modus activeren.