Kan ik coupons gebruiken als een landingspagina voor een PPC advertentie?

Natuurlijk kan je Coupontools Coupons gecombineerd met je advertenties gebruiken. Met Coupontools Coupons als je landingspagina, kan je jouw advertentie volgen vanaf de eerste klik tot deze gevalideerd wordt in de winkel.
In dit artikel, geef ik je onze best practices.

Welke URL moet je gebruiken?

Al onze Coupons zijn HTML5 en hebben een unieke URL voor elke campagne.
Je kan die URL gebruiken als landingspagina.

Let op: Je kan ook UTM tags gebruiken in Coupontools om iedere individuele coupon te volgen. Lees meer over UTM tags

Minder kliks = meer resultaat

Je kan je Coupon optimaliseren zodat je minder kliks nodig hebt voor betere resultaten.

Gewone coupons
Als je een gewone coupon aanmaakt, is het mogelijk om de "homepage over te slaan", zodat de bezoeker onmiddellijk op de claim actie pagina van je coupon terecht komt.

Je kunt het email adres, telefoonnummer en andere data verzamelen op de landingspagina + automatisch de coupon doorsturen via email nadat ze het formulier hebben ingevuld.

Gamified coupons
Als je een gamified coupon aanmaakt, is het mogelijk om data te verzamelen VOOR de spelletjes gespeeld kunnen worden.

Optioneel, kan je ook "Social Login" (Inloggen via Facebook) gebruiken vooraleer je een gewone of gamified coupon kunt raadplegen. Dit kan in combinatie met Facebook ads gebruikt worden en geeft extra beveiliging: er is maar 1 coupon per Facebook profiel toegelaten.

Automatisch bewaren naar email

Je kan een auto-save naar email optie aanzetten nadat je het email adres verzamelt hebt in de bovenstaande stap.
De klant kan hierdoor nooit de coupon kwijt geraken en hoeft deze niet manueel te bewaren.

Single Use

De landingspagina is beveiligd met een tracking cookie en de bewaarde coupons gebruiken een unieke URL die maar 1 keer gevalideerd kan worden.

Tracking pixels

Ons platform heeft de mogelijkheid om Google Tag Manager, Google Analytics en andere tracking pixels te implementeren (na het openen, claimen of valideren).
Let op: Dis is enkel beschikbaar in de Silver of Gold licensie.

In-store validation

Coupons kunnen in-store gevalideerd worden zo dat je het aantal validaties kunt volgen.
Lees meer over validatie

Capture money spent

Na de validatie, vragen we aan de handelaar om de gespendeerde waarde in te vullen. Het wordt bewaard in de statistieken en geeft je de mogelijkheid om de volledige ROI te berekenen van je advertentie campagne.

Analytics

Bekijken en exporteren van alle verzamelde data kan je in onze statitieken dashboard.
Vanaf de Silver Licentie, kan je Zapier gebruiken om de data met andere tools te synchroniseren. Vanaf de Gold Licentie, kan je API en Webhooks gebruiken om je data te raadplegen.
Lees meer over statistieken