Artikel über: Couponverdeling

Hoe een digitale coupon lanceren/verdelen

Zodra je je digitale coupon hebt gemaakt, is het tijd om de coupon te verdelen onder het juiste publiek. Volg mijn voorbeeld, ik zal je door de verschillende verdeelmethodes leiden.

Open eerst de coupon in je coupon builder en navigeer naar de launch tab. (1)


Een andere manier om daar te komen is om op de 'actions' drop down te klikken en op 'launch coupon' te klikken. (2)Algemene coupon URL


Dit is de URL die je deelt voor een succesvolle (multi-use) distributie. Je neemt deze URL op in je Social Media posts, e-mails,... Meer informatie over hoe je de generieke coupon URL deelt.

Push-notificaties


Je kunt alleen push notificaties versturen voor coupons die zijn opgeslagen in de Mobile Wallet. Dus het eerste wat je moet doen om de push notifications te gebruiken is de save2MobileWallet functie toestaan. Als de gebruiker de coupon heeft opgeslagen in zijn Mobile Wallet, kun je direct push notificaties versturen naar de coupon gebruiker. Geweldige methode om je coupon gebruikers een oproep tot actie te sturen. Leer hoe je dit instelt!

Sociale Media


Ingebouwde social media integratie om je digitale coupons onmiddellijk te publiceren op social media. Het omvat de belangrijkste sociale netwerken en geeft je de mogelijkheid om een tekst samen te stellen die gedeeld wordt op je sociale media met je coupon. Hier lees je hoe je je coupon goed kunt verdelen

Website integratie


Het is mogelijk om je digitale coupon direct in je website te integreren. Als je klikt op 'website integratie' vind je een Iframe integratie en WordPress integratie codescript die je kunt gebruiken om de digitale coupon direct in je website te embedden. Leer hoe het te configureren!

QR Codes


De Coupontools software biedt een ingebouwde QR code generator om uw digitale coupons te verspreiden via een QR code. Pas de lay-out aan, genereer de QR code en download tenslotte de QR code in de door jouw gewenste grootte. Let op: deze QR code is bedoeld voor MULTI-USE wat betekent dat elke klant de QR codes kan scannen en het genereert een unieke digitale coupon voor elke scan.

E-mail Marketing


Deze distributie methode gebruikt de Coupontools e-mail marketing tool om je digitale coupon te distribueren. Het is mogelijk om deze naar een enkele ontvanger te sturen maar ook naar een groep van contacten. Pas de lay-out, afzender, afzendernaam, onderwerp en tekst aan. Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde veldnamen te gebruiken in je e-mail distributie. Hier is meer informatie over de e-mail marketing setup.

Email Integratie


Met deze distributiemethode kan je je eigen e-mailtool gebruiken om je digitale coupons te distribueren. Je vindt kant-en-klare embed codes die je toelaten om je digitale coupon rechtstreeks in je e-mail te tonen in je favoriete formaat zoals een knop, klikbare afbeelding, logo, banner, QR code,. Kopieer en plak simpelweg het code script in je email via je email software.

SMS Marketing


Gebruik de in-house SMS marketing tool om je digitale coupons direct via een SMS te verspreiden. Selecteer of je het naar één of meerdere ontvangers wilt sturen, voeg je coupon toe, selecteer je contactlijst, pas de tekst aan en kies om direct te versturen of om je SMS in te plannen. Hier is wat meer informatie over de setup.

Website pop-ups


Verspreid je digitale coupons via interactieve website pop-ups. Er zijn verschillende pop-up formaten die u kunt gebruiken voor coupon distributie, zoals: een exit intent, scroll intent, een timer of een klikbaar tabblad. Leer hoe je interactieve website pop-ups opzet.


Kiosk-oplossing


Verdeel je digitale coupon rechtstreeks via een mobiele marketing kiosk. Je moet eerst je digitale coupon activeren voordat je mobiele kiosk distributie kunt gebruiken.

Kiosk oplossing is op aanvraag! Neem contact op met support voor toegang

Smartlinks


Genereer smartlinks voor je digitale coupons in plaats van de standaard generieke URL te gebruiken. Het is mogelijk om een aangepast achtervoegsel aan de URL toe te voegen. Check deze webpagina voor meer informatie over de setup.

Toevoegen aan directory


Publiceer direct je digitale coupon in je coupon directory. Hier lees je alles wat je moet weten over het publiceren van coupons in een directory.

Alleen beschikbaar in het zilver- en goudplan.

Eenmalige codes


Genereer veilige single-use toegang URLs om je digitale coupons te verspreiden. Mensen kunnen ALLEEN toegang krijgen tot je digitale coupon met de juiste toegangs URL. Dit is de beveiligde tegenhanger van de generieke coupon URL. Je zult eerst je digitale coupon moeten activeren voordat je single-use codes kunt genereren voor je digitale coupon. Bekijk hoe je toegangscodes voor eenmalig gebruik kunt genereren voor je coupons.


Alleen beschikbaar in het zilver- en goudplan. Het is ook op aanvraag. Neem contact op met support om je toegang aan te vragen.

Zapier


Verspreid je coupon of breng gegevens gegenereerd door je coupon met Zapier over naar andere relevante tools. Bekijk welke voorgeprogrammeerde zaps u kunt gebruiken.

Alleen beschikbaar in het zilver- en goudplan.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!